Japans musikscen

Miyavi

2009-01-20 16:58 #0 av: ParaKiss

Hur många är det som lyssnar på sköningen Miyavi?

Han som tog mig in i j-musik världen med låten Selfish love. Som även än idag efter flera år så är den min favo låt med MYV. Även så gillar jag Jibun Kakumei starkt som var den andra låten som jag lyssnade på med Myv och drog mig ännu mera in i j-musik världen.  Och sedan satt man fast där. ;)
Jag är ett stort fan utav MYV och gillar väldigt många låtar med honom. Men dom två låtarna betyder extra mkt för mig tror jag. =)

Jag var även på hans konsert i sommras då han var på Tyrol i Sthlm. Och jag hoppas att han kommer igen snart. Då blir det att köa minst 1-2 dagar eller något sånt. För nästa gång vill jag stå längst fram. ;) Love him! <3

Och inte att bara hans musik är underbar. Även han ser väldigt bra ut (dock lite för smal för min smak, men det va det sak samma för detta ^^), men han är väldigt vacker. Och verkar ha en underbar rolig skön personlighet. =) Privata kanske han är helt annorlunda. Men han verkar som en rolig människa överhuvudtaget =)

mvh
Stupid Bitch

Anmäl
2009-01-20 17:15 #1 av: gazeporn

*sakna sakna*

Det ska bannemig vara singnering då också 8D

jag dog när han kom in på scene med det japanska paraplyt och kimonon eller va det av för dräkt *-*  såg så jävla vacker ut. han e bara så charmig så det inte är sant. man vill bara krama honom 8D han är så rolig också, skrattar sönder mig , alla hans konstigheter haha <3

Anmäl
2009-01-20 19:03 #2 av: [Tan-chan]

Miyavi gav faktiskt inte ett så stort intryck på mig första gången jag hörde hans musik. Men det var bara för att jag lyssnade på han äldre album som jag inte tycker om alls. Men sedan ung ett år tillbaka började jag lyssna på hans nyare album och förälskade mig.

Hans senaste med alla remixar (Miyavi remix album Room No. 382) är ju sjukt svängig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.