Japan.ifokus.se

Här är våra nya medarbetare!

2014-09-08 11:47 #0 av: AnnaMoonshadow

Japan i Fokus växer och med det behöver jag som sajtvärd lite hjälp. (Jag börjar ju trots allt bli gammal och svag och klarar inte allt på egen hand.) Därför har tre fantastiska medlemmar ställt upp och valt att testa på att vara medarbetare här på JiF. Här kommer en liten presentation av dessa tre nya medlemmarna av JiF-crew:

"TokyoWings" Sara

Hej alla söta på JiF! Jag är Sara, är 23 år och tycker att det är jätteroligt att vara medarbetare här! Lite om mig själv kanske... Jag pluggar (från och med den 10sep) på ett universitet i Tokyo och försöker bättra på min japanska. Jag bodde i Japan i två år innan och nu ska jag äntligen tillbaka! Mitt intresse av Japan kom väl kanske runt tio år sedan när jag började få upp ögonen för J-pop, anime och J-dorama och utvecklades därefter! Nu är min största kärlek språket och jag kämpar med ett lära mig allt mysigt och svårt som finns i Japanskan efter ca fem år av studier! Jag älskar JiF eftersom man får veta så mycket om alla medlemmars intressen från detta land vi alla älskar! Och det finns ju så många olika saker att tycka om från Japan. Så jag ser fram emot att både få bidra till detta, med artiklar och liknande då jag älskar att skriva, och även läsa er medlemmars historier. Jag är snäll och social och lovar att jag inte bits :3 så tveka inte att fråga om det är något ni undrar!

"DiamondIce" Felicia

Hej på er! Jag heter Felicia, men kallas Ice, och är 18 år! Jag är lite nervös över att vara medarbetare, men samtidigt tycker jag det är jättespännande att se hur saker och ting fungerar, och jag ser fram emot att få lära mig mer! Mitt intresse för japan kommer från min pappa som tidigt introducerade mig för både anime och japansk kultur, och det är jag väldigt glad för! 

Jag kan visserligen inte speciellt mycket japanska *helt obegåvad på språk* och har aldrig varit i Japan, men om du vill diskutera japansk musik, mode, anime, manga eller historia så är jag att räkna med! 

"ThisIsWheels" Sally

Hej Japan-fantaster! Mitt namn är Sally Ly men jag kallas även för Wheels av mina kompisar. Jag är 16 år gammal och bor i Skåne tillsammans med min familj. Jag sitter i rullstol ca 90 % av mitt liv och det förklarar varför jag valde användarnamnet Wheels.  

Mitt intresse för Japan började när jag var 11 år gammal, alltså för ungefär 5 år sedan. Min yngre bror ville att jag skulle läsa hans Dragon Ball-bok och sedan var jag helt nere i allt vad Japan heter. Jag älskar cosplay, manga, anime, J-pop och J-rock och mycket mera! Jag är relativt ny här och  jag ska göra mitt bästa för att göra JiF till en trevlig plats att hänga på. Jag vill att man alltid ska hålla en god ton på JiF och om man är irriterad är det bäst att bara läsa inläggen och kanske inte skriva något själv... För övrigt så hoppas jag att ni kommer att trivas här. Skicka gärna ett PM om du undrar något. KRAM!

Är ni intresserad av att få kontakt med dessa fina människor lite extra kan ni gå in på deras profiler här:

 TokyoWings
DiamondIce
Wheels 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2014-09-15 08:23 #4 av: AnnaMoonshadow

jag kanske borde tillägga att jag välkomnar dem stort till deras nya roller! 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2014-09-16 07:13 #5 av: [Wheels]

Åh, det är perfekt Vea! Allt stämmer bra och alla presentationer ser snygga ut. Ha en bra dag önskar jag alla på JiF och vi ses i forumet :D

Anmäl