Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Anime & Manga

Nån som vill träffas på Närcon vinter?

2015-02-15 18:13 #0 av: Nikushimi

Jag ska på mitt första konvent närcon vinter och undrar om det är någon som har lust att ses? Anledningen är att jag vill träffa lite nya kontakter och lära känna folk med samma intressen.  Ska dit själv då ingen i min närhet är intresserad av Japansk Kultur.

Anmäl
2015-02-15 22:48 #1 av: parsee

Jag kan ses, om jag hinner! Jobbar mest på lördagen men kanske hinner en snabbis under lunchtid dåBlinkarAnnars har jag tid de andra dagarna men såg att du skulle vara där endast på lördagen så, bara att höra av sig här eller på PM när du har tid & lust. 

Anmäl
2015-02-15 23:30 #2 av: Nikushimi

Ja visst ska ju vara där hela lördagen så vilken tid som helst går bra för mig :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.