Om Japan iFokus

Välkommen in till Japan ifokus

- Sajten speciellt inriktad på Japan och andra länder i Östasien!

Vi hälsa dig, såväl gammal som ung, varmt välkommen till forumet som är utformat för er som intresserar er för Japan och andra östasiatiska länder.

Här inne på Japan.ifokus kommer ni hitta information om allt möjligt inom Japan, bland annat japansk musik, anime/manga, serier, konserter, språk och information. Vi försöker regelbundet uppdatera med nyheter, länktips och händelser. Ni är också själva varmt välkomna att starta trådar, diskutera det ni är intresserade av och annonsera kring saker som passar på forumet. Det enda vi ber er om är att först läsa medlemsreglerna så det inte blir något tokigt.

Ni är dessutom varmt välkommen att besöka oss på Youtube och Facebook också! På Youtube samlar vi videos som vi tror att ni kan vara intresserade av och Facebookgruppen fungeras som en samlingspunkt och ett sätt att uppdatera er om vad som händer på forumet.

Tveka inte att höra av er till oss eller inne i forumet om det är något ni undrar över, eller om ni bara vill komma med förslag och tips.

Hoppas ni ska trivas här och hitta det ni söker!
Med vänliga hälsningar Japan ifokus crew:

AnnaMoonshadow
TokyoWings
DiamondIce

Värd

Avatar för Expat-Tokyo

Medarbetare