Övrigt

Kalligrafibläck?

2015-02-02 22:16 #0 av: Tilde

Finns det något man kan använda istället för kalligrafibläck? Har nämligen läxa (vi har studiebesök från HongKong och ska fixa med lite kalligrafi) att fixa påhittade kinesiska tecken genom att sätta ihop latinska bokstäver och skriva dessa med pensel... Jag har dock varken bläck eller pengar att köpa bläck Ledsen Kan man använda något annat som liknar? Akvarellfärg...?

♥ Tilde

Anmäl
2015-02-03 07:48 #1 av: AnnaMoonshadow

det borde ju gå bra med någon form av färg. akvarell om du vill ha det tunt eller kanske akryl (som är en tjockare form men som faktiskt kan spädas med vatten). borde ju inte spela allt för stor roll att du inte har bläck när det ändå inte ska göras helt "på riktigt" Glad

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2015-02-03 10:06 #2 av: Tilde

#1 Ja just det, akrylfärg har jag nog också hemma Tummen upp Nej precis, det ska ju inte vara proffsigt utan det viktigaste var tekniken... Får testa med båda och se vad som blir bäst :) Tack för svar!

♥ Tilde

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.