2015-01-31 07:12 #0 av: AnnaMoonshadow

@ Home Café (At Home Café) är en kedja av maidcaféer som är väldigt välkänt även utanför Japans gränser. Av turister brukar detta ofta nämnas som ett av de bästa maidcaféerna att besöka, speciellt när flickorna här har ett rykte om sig att någorlunda kunna prata engelska (vilket aldrig är garanterat vid ett besök på ett maidcafé). 

Vad gör man då här? På de flesta maid-caféer gäller ungefär samma sak. Du betalar en inträdesavgift och för en måltid och får med detta en begränsad tid som du får befinna dig på plats. Du äter och dricker och blir uppassad av en maid. Tänk dig allt med supergullig röst och rörelser, att bli servera en måltid är ett helt spektakel bara i sig själv. Maten består ofta av pasta eller curry och självfallet av maid-caféernas nummer ett: omurice som din maid skriver något gulligt på med ketchup. 

Utöver serverandet av mat är maiden där för att underhålla dig. Du spela spel med din maid och har du tur genomför de något form av uppträdande eller så är något annat specialevent igång. Är man beredd att betala kan man även på de flesta ställen ta bilder eller köpa bilder med sin maid och ibland köpa annan merchandise.  

Viktigt att tänka på är att egen fotografering inne på caféet oftast är förbjuden, lika så all fysisk kontakt med maiderna. 

Den här texten är kopierad från artikeln Akihabara