Off Topic

Medicinering

2014-07-19 05:15 #0 av: KaiPon

Tjena!

Lite konstig fråga kanske, men jag undrar om någon här käkar någon typ av medicin? Detta kommer mest eftersom att jag käkat medicin för min ångest ett bra tag (september tror jag att jag började med den), och nyss fått Atarax utskrivet vid behov för sömnproblem och ångest. Ni behöver inte säga vad ni äter om ni inte vill, jag är bara lite nyfiken, is all.

Min hjärna kommer på en hel del roliga tankar så här mitt i natten.

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl
2014-07-19 06:39 #1 av: Silver Fox

Jag har sluta äta min medicin då jag kände att den hämmade min kreativitet men har kvar Theralen som jag ibland tar för att somna.  Atarax har jag hört mest missnöje om, funkar den för dig du verkar ju inte kunna sova?

Anmäl
2014-07-19 10:48 #2 av: [Wheels]

Jag medicineras för panikångest och depression. Just nu äter jag Zyprexa och Citalopram, men har även testat Sobril, Oxascand och Atarax. 

MVH 

Wheels 

Anmäl
2014-07-19 14:43 #3 av: KaiPon

#1 Nja. Vet inte riktigt. Har ju precis fått den utskrivet, samt att mitt rum är sjukt varmt nu, så det kan spela in på varför jag inte kan sova. Jag klarar verkligen inte av värme överhuvudtaget. XD

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl
2014-07-19 16:36 #4 av: Silver Fox

SkrattarJag är likadan det är hemskt när det är för varmt jag  blir alldeles vimmelkantig och svettas som en gris. Har inte alls sovit då jag försöker vända rätt på dygnet, måste bara palla ett par timmar till...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.