Japansk design, mode, arkitektur, compact living

Var hittar man japanskt mode?

2014-01-11 22:13 #0 av: hahael

Har märkt att när jag öppnar garderoben så finns det inget jag vill ha på mig. Jag har länge tassat omkring bland stilen, men inte förrän nu har jag fattat att det här är verkligen vad jag vill :p

Vet ni någon bra sida/affär där det finns? Har kollat på kawaii.se och http://www.talkingclothes.se/se/ men hittar inte så mycket där :/ Det jag önskar just nu är strumpbyxor (gärna med något snyggt mönster osv), tröjor som är oversize och tights av olika slag. 

Fungerar det att skicka från tex http://www.bodyline.co.jp/bodyline/showAll.asp?type=left&subType1=Pun&subType2=TIg till Sverige? Lite tips helt enkelt c: tack

Anmäl
2014-01-11 22:20 #1 av: stinakrok

Hm.com, Kappahl.se och Ginatricot.com 

Anmäl
2014-01-12 13:02 #2 av: KaiPon

ebay. :)

Kan även finnas på Tradera om man har tur, fick en Bodyline klänning för under 500 därifrån en gång. :)

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl
2014-01-12 22:51 #3 av: PrincessYume

Nu beror det ju helt på vilken typ av kläder du letar efter. Personligen hittar jag nästan aldrig kläder jag gillar i ''Vanliga'' affärer. Möjligtvis kan jag hitta något inne hos Monki, men H&M och liknande finns det inte mycket som intresserar mig. 


Internet, what a great invention! Du hittar allting på nätet! Bodyline har jag aldrig själv handlat ifrån, men de shippar till Sverige. En annan sida jag har handlat mycket på är Yesstyle.com, de har väldigt mycket blandat där c: (Dock så drogs 900 extra från mitt konto sist jag handlade där och har fortfarande inte fått tillbaka dem :@). Du har ju också Lizlisa.jp, http://lilimpark.jp (Där säljer de från Princess Melody, MA*RS, MeJane och GLAVIL). Ebay är en guldgruva om du vill komma undan billigt, dock är det ju en risk att köpa där ifrån. 


Hoppas det hjälper lite (^O^)

Anmäl
2014-01-13 11:05 #4 av: AnnaMoonshadow

Vi har en annan tråd igång om just bodyline, kan kika där vad vi sagt om den. Vi har pratat om deras för och nackdelar en hel del.

Annars rekomenderar jag Yesstyle som #3 nämner, de har lite mer "vanlig" japanskt mode men tror det kan vara intressant för dig. De gånger jag har beställt därifrån har det inte varit några problem. 

Det beror ju annars mycket på vad för sorts japansk stil du vill ha, det finns ju så oerhört många! Vill du ha något sött och gulligt så som Lolita eller Fairy Kei, eller är du mer åt j-rock/visuel kei-hållet?

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2014-01-14 18:43 #5 av: hahael

Tack för alla svar^^ Min stil är nog lite mer åt punk/visuel kei. 

Jag gillar tex det här http://www.talkingclothes.se/se/kakkoii-comfy-stil/leggings/cross-garter-leggings.html

http://www.bluefox.nu/zobie-killer-survival-crew-p-830-c-216.aspx

Tex c: vill gärna ha någon stor tröja med snyggt tryck på, det med strumpbyxor eller tights. Har knästrumpor ganska ofta också. Så inte Lolita precis men sött blandat med lite rock :p 

Anmäl
2014-01-14 20:10 #6 av: KaiPon

Ebay är ett bra ställe kan jag säga. Köpt en del grejer därifrån, bland annat en tröja ganska lik den Chiyu har i... Gimi Gimi tror jag det var. Även hittat annat assnyggt som jag vill ha.

Är också mer åt Visual Kei blandat med lite sött. ^^

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl
2014-01-16 09:50 #7 av: PrincessYume

Du har ju även Yumetenbo (DreamV) har mest lolita kläder, men du kan även hitta en del 'punkiga' kläder där också ^^ De har jättebra service och kläderna är ganska billiga också c: 

Anmäl
2014-02-01 19:46 #8 av: KaiPon

CDJapan har lite kläder också.

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.