Övrigt

Resetips, artikelserie!

2014-01-01 22:04 #0 av: Calcifer

Hej kära vänner!

Som medarbetare på Japan.ifokus och som någon som faktiskt bor i Japan tänkte jag skriva en artikelserie med bra tips att tänka på om man någon gång planerar att resa till Japan. Både för kortare och längre resor. Jag gör denna tråd, för jag tänkte att är det något NI skulle vilja jag skrev om så får ni jättegärna tipsa om det här. Hur frekvent de skrivs och hur många jag lägger upp beror helt på, faktiskt, om det skulle vara uppskattat med en sådan serie eller inte. Det kan vara allt från vad man bör tänka på om man ska ansöka om visum för studier här eller hur man bör klä sig vissa årstider etc. 

Är det något ni tycker skulle vara bra att ta upp, föreslå det här så ska jag lägga till det på min lista över saker att skriva om. :)

Tack och hej, säger jag klockan sex på morgonen i Tokyo!

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2014-01-02 02:01 #1 av: PrincessYume

Jag skulle jättegärna få veta mer hur det fungerar att vara student i Japan för oss som kommer från utlandet. Exempelvis om visum som du nämnde och vad man bör tänka på innan man åker/när man är där ^^ Ja, att studera i Japan i allmänhet c:

Anmäl
2014-01-02 02:23 #2 av: Calcifer

Ja, men en sådan artikel kan jag definitivt slänga ihop här i dagarna. :)

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.