Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES

Traditionell Kimono

2013-09-03 22:52 #0 av: PrincessYume

Hellu! 

Har så sjukt lust på en kimono, och nu menar jag en traditionell kimono. Jag undrar om ni vet någon bra svensk sida där de säljer kimonos som har bra kvalité? Jag är redo att betala en del om det behövs. :3 


Det skulle vara ännu bättre om ni visste en asiatisk affär där de säljer kimonos någonstans runt Linköping, men nätet funkar också c:


Anmäl
2013-09-04 08:37 #1 av: AnnaMoonshadow

Tyvärr har jag inga förslag på någon svensk sida, tror det blir import från Japan om du vill ha en riktig :/

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2013-09-04 17:07 #2 av: TatsuOni

På tradera har det funnits ett företag som säljer äkta begagnade kimonos. Tror att de finns kvar och uppdaterar med "nytt" relativt ofta. Sök på kimono där och se om du hittar dem jag tänker på:P Det enda svenska alternativet jag kan komma på.

Home is where the heart is

Värd för hår. Medarbetare på te.

Anmäl
2013-09-04 19:09 #3 av: TatsuOni

Finns ju olika varianter av traditionella kimonor och jag vet inte om du kan tänka dig att köpa begagnat. Här är i alla fall traderasäljaren jag tänkte på. Kommer som sagt in nytt regenbundet så om du inte hittar det du söker så kan det ju komma in i framtiden. Har dock inte sett någon obi där på ett tag. Antar att du vill ha det också. http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1709450

Personen/företaget har bra betyg i alla fall:)

Home is where the heart is

Värd för hår. Medarbetare på te.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.