Japan.ifokus

Om crew

2008-12-05 00:07 #0 av: ParaKiss

Här kommer ni att kunna läsa om värden & medarbetarnas presentationer om sig själva! =)

mvh
Stupid Bitch

Anmäl
2008-12-05 00:17 #1 av: ParaKiss

Hejsan alla glada!

Annie heter jag och är värd här på Japan.ifokus & på djurhem.ifokus.

Jag är en 22 årig bisexuell singel tjej. Född 1986 och fisk i stjärntecknet. Jag bor i lilla staden Bollnäs i en lägenhet på 2 rok, ca 67 kvm. Men längtar ut på landet - allafall så fort jag har ett körkort och en bil. Här bor jag tillsammans med alla mina djur. Katter, marsvin, igelkott, hamster, mm. Är uppväxt me djur, djuruppfödningar, utställningar, mm.

Min hemsida: www.freewebs.com/anniesdjur

Mina intressen är då djur, natur, anime, manga, Japan, japanska, musik (j-musik), j-konserter (och det mesta runt Japan^^), även datorn har stor del utav mitt liv, så som att surfa på nätet, chatta, spela spel, lana, mm. Lika så: film, vänner och familj, festa & krogen lite då o då, min stora bokmärkes samling som jag har haft sen barn, mm.

Japan, anime, manga, japanska, j-musik, mm tar större del utav mitt liv och har väldigt stort intresse för det. Håller just nu på att plugga upp mina betyg på komvux - då man aldrig gick i skolan förr pga olika annledningar så har man inga betyg. Så nu så pluggar man upp allt man kan, så att man kommer upp på gymnasie nivå eller något. Så att man kan sedan åka till Japan och plugga japanska mm (har dock tjuvstartat lite och kan pytte pytte liiite japanska ;) ). =) Det är min största dröm just nu och som jag längtar efter =).

Har sett väldigt mycket på anime (ca 300 serier/filmer kanske eller något liknande. Orkar inte räkna! Om man då inte räknar me alla relaterade filmer, serier & oav), lite live action och lite j-drama och även lite andra asiatiska drama serier, filmer, mm.  Har man också sett.

Mina favorit gener är; yaoi, shounen-ai, male harem, bishounen, shoujo, romance, comedy, school, fantasy, mm.

Har även varit på lite j-konserter, så som på: Dir en grey, Miyavi & Girugamesh. Förhoppningsvis blir det flera!

Musik så är det mest J-musik. Så som Girugamesh, Miyavi, X Japan, anime soundtracks, mm. Och sedan så äre mest rock, hårdrock, metal, opera, musikaler (the phantom of the opera), hardstyle, mm. som gäller ^^

Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera. men om det är något så är det bara o fråga på :D

 

mvh
Stupid Bitch

Anmäl
2008-12-06 01:30 #2 av: [Tan-chan]

Ah! Irasshai, o-kyaku-sama! Dozo yoroshiku!

Och för er som inte är så insatta i japanska kommer här en översättning:

Ah! Välkommen, kära gäst! Trevligt att träffas!

Jag kallas Tan-chan, men heter egentligen Tanja. Mitt smeknamn har jag haft i över 3 år nu, men minns dock inte varifrån jag fick det. Jag är 20 år och en någorlunda målmedveten tjej som blev intresserad i anime för lite mindre än 5 år sedan. Därefter följde såklart intresset för själva animens födelseland, och detta är ju såklart Japan. (^_^)

Jag hjälper Annie (ParaKiss/Ai-chan) med att ta hand om sidan, men jag specialiserar mig mest på artiklar, som att uppdatera anime- och manganyheter, kolla upp information om nätbutiker, samt övriga artiklar.

Det hela började med att jag såg Yu-Gi-Oh!-reklamen på TV4 en söndagmorgon, och blev smått intresserad. Visst hade man sett anime på svensk tv sedan tidigare i form av Transformers, Sailor Moon, Pokémon och Digimon m.fl. men inga dessa intresserade mig så. Men när jag såg första avsnittet av Yu-Gi-Oh! Duel Monsters blev jag besatt, och har sedan dess samlat på YGO-prylar.

Större delen av mitt liv går ut på att titta på anime eller läsa manga, och jag har absolut ingen aning om hur många serier jag har tagit mig igenom hittills. Att titta på anime tillsammans med vänner är ett stort intresse, och jag har lyckats sylta in mina närmaste vänner och en av mina storasyrror i denna fruktansvärda anime-soppa. LOL!

På fritiden håller jag mig gärna till vid mina datorer då jag älskar att skriva. Min YGO-mani gick faktiskt så långt att jag började med fan-fiction, och denna fan-fiction förvandlades i slutändan till en helt egen originalberättelse som för tillfället är ca 2010 sidor lång. LOL!

Också musiken tar stort utrymme i min fritid. Inte att jag skapar egen musik då jag endast har fantasi skapat för ett författarhuvud, och inte musikhuvud. Men musik är ett viktigt måste i mitt liv då man kan kalla mig för en slags musik-narkoman. Men 98% av all musik på mina spelningslistor är japansk musik då jag inte gillar det västerländska soundet längre. Har inte ens någon aning om vad som går på radio i dag! (O_o)

Jag bor fortfarande hemma då jag pluggar på komvux för att få behörighet till högskola där jag ska läsa till någon slags IT-tekniker, men har inte bestämt mig för exakt vad inom IT-området.

De andra som också är bosatta här hemma är min pappa och min underbara kissekatt Spirou som snart är 9 år gammal.

Jag valde att gå med som medarbetare i Japan.ifokus på grund av mitt intresse för Japan och allt som kommer därifrån. Vet inte om man kan kalla mig för en av grundarna då det är jag och ParaKiss som har skapat detta tillsammans... Jag hoppas att jag bidrar tillräckligt med information för er att läsa och njuta av! (^0^)

Sayonara minasan!


Min blogg: This realm in my head has a lot to say

En bild på mig (^0^)

Anmäl
2008-12-10 00:11 #3 av: new-CHAN

Hejsan!

Jag kallas new-CHAN och jag blev en medarbetare på denna sida för att jag ville hjälpa till så gott jag kan. Jag går ju i skola och har inte så mycket tid till att sitta vid datan. Men jag ska se till att tillsammans med Tan-chan så ska vi uppdatera anime-nyheter en gång i veckan. Och jag ska försöka göra mitt bästa med att bidra med artiklar till artikelsidan.

Jag kan erkänna de redan nu att jag e jätte dålig på grammatik, så Tan-chan får rätta mej och kolla igenom mina artiklar innan jag lägger ut de på sidan. Hon e min personliga grammatiklärare och en jätte duktig sådan. Skrattande

Jag blev intresserad i Japan för att jag kom i kontakt med anime för 3 år sen. Jag vet att ni har hört de i de tidigare pressentationerna, men de e tyvärr så de e. Min första anime som jag blev riktigt intresserad i var DNAngel.

På fritiden e jag med kompisar och tittar på anime. Jag tycker om att resa till olika konvent och jag hoppas jag kommer börja gå på fler konserter. Jag tyckte nämligen inte om japansk musik förut, men nu vet jag inte vad som har hänt mej, för jag lyssnar nästan bara på de nu. Där har vi ett bevis på j-musikens magi. Flört

 

Ha de bra!

MVH
new-CHAN

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.