Cosplay

Tips på bra sömnadslänkar

2008-12-09 23:50 #0 av: new-CHAN

Att cosplaya e ju skoj, och de e ju ännu roligare att cosplaya i den dräkten man själv har gjort. Jag har några bra sidor där man kan hitta gratis symönster till olika saker. Kan ni några fler?

Craftster: Crafting Forum & Community


Burda Style Open Source Sewing

Och här e en jätte bra sida där varje symönster kostar 150 kr. Lite dyrt kanske men de e en bra och pålitlig sida som har de flesta mönstren. Och man kan ju alltid modifiera om mönstren efter de man ska sy. Bara använda fantasin.

Svenska Mönster

Anmäl
2008-12-11 17:49 #1 av: [Tan-chan]

Jag själv har köpt från Svenska Mönster och har kommit fram till att de är en bra försäljare. Görtrevliga dessutom! Jag fick min beställning inslagen som en julklapp med ett klistermärke på där det stod "God Jul" på. Och så fick man mönstren i varsin jättefin papperspåse med instruktioner hur man ska sy respektive plagg. Och man får små tips och tricks med också för att få plagget att bli fint. Rekomenderas verkligen! (^_^)

Leveransen tog ca 2 dagar efter att de hade fått min beställning. Dock fanns det få betalningsalternativ. Det bästa var att betala med förskott via Payson eller till PostGiro.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.