Japan.ifokus

100 medlemmar!

2009-03-08 16:58 #0 av: ParaKiss

NU är vi 100 st medlemmar på Japan.ifokus sajten!! Och jag hoppas att vi kommer att växa ännu mera och blir kvar bra länge till. =)

För att kunna förbättra sajten så kom gärna med tips och förslag! Var även gärna med och förbättra sajten och hjälpa till och hålla det aktivt. =) Skriv några inlägg då och då och tipsa folk om våran sajt.  Om alla skrev ett inlägg var så skulle det bli många =) Många bäckar små. Eller hur man nu säger. ^^

Har du kanske någon tips på nå tävling eller lek? Eller om du har någon bra atikel som du vill också lägga upp? Så säg till! =)

Nu är vi 100 medlemmar och jag hoppas att alla trivs bra här hos oss och att vi kan hjälpas åt så att sajten går frammåt med sidan. =)

mvh
Stupid Bitch

Anmäl
2009-03-09 17:52 #1 av: [Tan-chan]

Om någon har en skoluppgift om någonting relaterat till Japan så kan de också gärna lägga upp den ifall faktan är riktig. (^_^) Allt är välkommet!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.