Övrigt

J-stuff i Helsingfors

2009-10-14 22:03 #0 av: [Tan-chan]

Tänkte fråga någon som har varit i Helsingfors, eller som bor där, vet vart butikerna som intresserar oss otakus finns? Liksom butiker med manga, j-kläder, j-musik och andra prylar.

Jag och en kompis ska nämligen dit nu i helgen för att se vistlip, och vi har halva måndagen på oss att knalla runt. (^_^)

Anmäl
2009-10-14 23:16 #1 av: Pu-Chan

ÅÅÅÅH, vill också se vistlip! Hoppas ni får kul :D

Anmäl
2009-10-15 10:53 #2 av: Chrome

Åh det är ju inte så långt borta från mig det. Jag vill dit och shoppa. Manga är mycket större i Finland än Sverige har jag märkt.

Anmäl
2009-10-15 19:25 #3 av: [Tan-chan]

#1: Tack så mycket! (^0^)

#2: Vet du vart man kan hitta manga i Helsingfors?

Och ja, allt japanskt är större i Finland. Sverige är rätt så efterblivet när det gäller det att man får kämpa för att hitta j-stuff. Ibland undrar jag om jag inte blev född i fel land. (^_^,)

Anmäl
2009-10-18 15:43 #4 av: Azmaria

fantasiapelit säljer en hel del manga böcker. Blippo säljer manga/anime prylar and stuff och Sen finns det i samma varuhus(alltså kamppi/kampen) finns en gothic affär där de säljer en hel del kläder.

var i hesa under veckoslute , men har inte haft chans fara o höra på Vistlip( T_T  ohh sku ha haft så bra chans men nej, de går inte för mina föräldrar o har ingen att fara med)

men jaja. som sagt, Blippo och den där gothic kläder butiken finns i Kamppi och fantasia pelit kan jag visa en karta för den ligger lite outsider o kan vara lite svår att hitta. xD lol

fantasiapelit:

http://www.fantasiapelit.com/index.php?main=info&sub=helsinki

kamppi:(bra att veta var den ligger xD ):

http://maps.google.com/maps?hl=en&q=kamppi+helsinki&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Kamppi+metro+station,+Helsinki,+Finland&ei=xf3aSpXNJcns-QbwrfC1DQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBAQ8gEwAA

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.