Övrigt

Skulle ta livet av sig

2009-10-01 23:16 #0 av: [per50]

 Skulle ta livet av sig - greps för innehav av lång kniv

En 62-årig man från japanska staden Fukouka har nyligen fått för sig att ta sitt liv på det gamla, traditionella viset - att begå seppuku.

Den självmordsbenägne tog sig till en närliggande park där han lyckades snitta upp sin mage hela tjugo centimeter med en 15,5 centimeters lång kniv, vartefter han ändrade sig och ringde sina anhängare.

Mannen lades in på sjukhuset och fick behandling av dess personal, som även misstänkte att något inte stod rättt till. Polisen underrättades och uppmärksammade sig på den extraordinära långa kniven som mannen använde sig av vid självmordsförsöket.

Enligt japansk lag får man inte inneha knivvapen längre än 5,5 centimeter om inte specialtillstånd utfärdats. Således greps 62-åringen för olaglig vapeninnehav.

Eftersom mannen är ledare för Yakuzan i Fukouka fattade polisen misstankar om att detta fall kan ha något att göra med tidigare händelser kring andra lokala Yakuzaledare som rapporterats tagit livet av sig.

Länk: ikikata.se

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-10-01 23:23 #1 av: [Tan-chan]

Hur lyckades han överleva det där? (O_o) Det är ju inte en liten bit han skar upp, och om kniven var så lång så måste han ju nästan ha skadat inre organ. (O_o)

Anmäl
2009-10-01 23:24 #2 av: [per50]

Jo det undrar jag också

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.