Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen

MeuwCon - Japankonvent i Stockholm

2010-06-09 03:46 #0 av: Purplen

MeuwCon - Japankonvent i Stockholm

Fakta:
När: 13-15 Augusti 2010
Vart: Fryshuset, Stockholm
Hemsida: www.meuwcon.se

Information
MeuwCon är Stockholms största konvent inom Japansk kultur! Njut av en kulturell upplevelse med cosplay, konserter, anime, manga, maid-café, spelhall, artist alley, föreläsningar, karaoke m.m.! Missa inte chansen, MeuwCon arrangeras endast vartannat år.

Cosplay

Njut av MeuwCons stora satsning på Cosplay. Premiären av Sveriges första cosplaygala äger rum just här, där cosplayare tävlar om den sista final platsen för Sverige i Euro Cosplay Championship! En extraordinär uppvisning med stor satsning på show. Ljus och ljud är i stort fokus, special effekter och hemliga mellanakter - vad kan finnas mer? Vad sägs som en efterfest med bal invigning! Ta på dig dina finaste kläder och grabba tag i en danspartner för nu blir det en gala på MeuwCon! och vad är inte en gala på MeuwCon? om inte alldeles...alldeles.. underbar..

Konserter

Njut av Japan inspirerade band från Sverige! Bland annat ska Seremedy och 042 spela!

Japanska Föreningen

MeuwCon har inte bara populär och subkultur iform av lolitamodevisningar, karaoke m.m. utan också klassisk japansk kultur! Japanska föreningen bjuder på workshops i sushi, no-dans, kiminovisning och körsång!

Raison Détre

Erbjuder karaoke i japanska. Men också presentationer i Japansk rock, och J-rock hörna med japanska tidningar översatta till svenska!

Artist Alley

Träffa nya unga serietecknare i Artist Alley, amatörer som drömmer om att nå ut till en ny och större publik. Här ställs också ut en unik utställning från manga tecknaren Åsa Ekström som just nu är aktuell med mangan Sayonara September!

 

Detta och mycket mer på MeuwCon 03! läs mer på MeuwCons hemsida: www.meuwcon.se

 

 

Anmäl
2010-06-09 13:55 #1 av: [VictoriaR]

Vill dit för att köpa tidningar haha ^^

Anmäl
2010-06-09 14:40 #2 av: [Strawberi]

Tror jag kommer, beror lite på hur det ser ut just då. Men vi får se ;)

Väl bemött!
SMF 462 Strawberis
Uppfödare av Sheltie & Coronet
http://strawberis.se/

Anmäl
2010-06-09 19:44 #3 av: Nordqvist

Har jag råd, har någon att gå med och är barnledig så kommer jag! hahaha!

Anmäl
2010-06-27 22:12 #4 av: [cassie94]

jag och en kompis ska se om vi kan dra upp ditt och sen se om jag ska träffa en kompis säg till om det e någon mer som vill ses. skulle vara kul för träffar man en ny vän så skulle det vara roligt med mer nya

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.