2015-09-17 09:24 #0 av: AnnaMoonshadow

Här kommer en liten lista av några av de intressanta titlar som kommer i oktober.

Lance N'  Masques

Handling: Serien handlar om Yotaro Hanafusa som är medlem i den sista riddarorden under 2000-talet. Han slåss som en mystisk riddare kallad Knight Lancer och döljer sin identiet bakom en mask. En dag möter han flickan Makio Kidoin som lever ensam och han bestämmer sig för att beskydda henne.

Genre: Fantasy

Trailer: https://youtu.be/E0AIAEDIrF8

Start: 1 okt 2015

Mina tankar: Riddare, nutid… vad mer kan man tänka sig?

 

Heavy Object

Handling: Människorna har skapat nya vapnen som lassas Objects. Dessa kraftfulla vapen styrs av en grupp människor som kallas Elite Object pilots. En av dessa, Milinda, möter en dag Quenser, en kille som försöker att bli en mekaniker för de stora maskinerna.

Genre: Mecha, Action, Sci-Fi

Trailer: https://youtu.be/Rj6ml4vAlAY

Start: 2 okt 2015

Mina tankar: Damn, vad anime ser bra ut nu för tiden! Som någon som växt upp med anime i halvbra kvalité var det min första tanke när jag såg trailerna. Perosnligen är jag inte så förtjust i mecha-serier men kanske ska jag ändå ge den här en chans?

 

Utawarerumono: Itsuwari no Kamen

Handling: Denna anime bygger på ett spel från Utawarerumono-serien. Den handlar om en man som vaknar upp och inte känner igen något eller minns vem han själv är. Han blir snart attakerad av en insektsliknande varelse men räddas av en tjej med djuröron som heter Kuon.

Genre: Action, Drama, Fantasy

Trailer: https://youtu.be/dfid_5k68n0

Start: 3 okt 2015

Mina tankar: Jag såg både trailern för animen och för spelen och måste säga att den verkligen tilltalade mig. Om jag nu inte har möjlighet att spela spelen så kan nog animen vara det näst bästa.

High School Star Musical

Handling: Yuta Hoshiya Börjar plugga vid Ayana Academy, en välkäns skola där focus ligger på music och show business. För att få en plats i rampljuset måste man inponera på Kao Kai, en grupp som utgörs av skolans mest framgångsrika elever, men Yuta, och några av de vänner han får, har det svårt att ens hålla sig kvar som kandidater i musikinstutioner. Men av någon anlending tycker en av Kao Kai’s medlemmar att de är intressanta. 

Genre: Music, School, Slice of Life

Trailer: https://youtu.be/JCucWRPPs7A

Start: 5 okt 2015

Mina tankar: Det finns en kille för alla! Jag kan inte låta bli att tänka på Free!!.

 Ore ga Ojousama Gakko ni "Shomin Sample" Toshite Gets-rareta Ken

Hanlding: tänk dig en flickskola fylld med tjejer som växt upp i rika och skyddade miljöer. Tänk dig sedan en kille vid namn Kimito Kagurazaka som är en helt vanligt High School-kille som kidnappas av flickskolan för att fungera som deras exempel av en ”vanlig människa”. En man dessutom…

Genre: Ecchi, Harem, Comedy,  Romance

Trailer: https://youtu.be/c7mlgqQm-dY

Start: 7 okt 2015

Mina tankar: Det finns en tjej för alla? Jag tror att denna kan vara rolig om man gillar harem-serier.

 

En tidigare lista hittar ni här:  Anime i Juli