2014-09-04 15:25 #0 av: AnnaMoonshadow

September brukar innebära uppladdningen för alla de nya animer som i höst drar igång. Är ni laddade? Här kommer en liten lista på några serier att kanske hålla lite koll på! (tips: klicka på namnen för att se trailers på Youtube)

World Trigger
Action, sci-fi och shonen.En anime baserad på mangan med samma namn. En port till en annan dimension har öppnats och in kliver stora osynliga monster som hotar mänsligheten. En grupp killar har tagit till sig utomjordingarnas teknologi och är de enda som kan slå tillbaka!  
Premiär: 5 okt 2014

Akatsuki no Yona

Akatsuki no Yona
En anime inom genrerna adventure, fantasy, shojo och romance. Serien handlar om Yona, den enda levande arvingen till konungen Il av Kouka. Hon har spenderat hela sitt liv lycklig i palatset tillsammans med sin kusin Soo-Won som hon dessutom är kär i. Men hennes liv slås i spillror när Soo-Won mördar hennes far och tar över tronen. Yona flyr undan tillsammans med hennes livvakt Hak och måste nu försöka hitta allierade för att kunna kämpa emot Soo-Won och ta tillbaka sin plats på tronen. 
Premiär: Okt 2014

Garo: Honoo no Kokuin 
Action, fantasy och shonen. Mytomspunna riddare, intriger, en sjuk kung, en orolig prins och en kille som växt upp utan sina föräldrar. Vad mer kan man önska sig? Glömde jag säga att de båda pojkarna (prinsen och den föräldralösa pojken) har ett oundvikligt möte framför sig?
Premiär: Okt 2014

Wolf Girl & Black Prince

Ore, Twintail ni Narimasu
Action, comedy, Fantasy, Shounen. Skolungdommar med magiska krafter som slåss för världsfred. 
Premiär: Okt 2014

Denkigai no Honya-san
komedi, slice of life, Seinen. Denna slice-of-life-serie följer en samling karaktärer som jobbar i en dojin shop. Animen följer den manga med samma namn som redan finns. 
Premiär: Okt 2014

Wolf Girl & Black Prince
Comedy, school och shojo. Seriens huvudperson är 16åriga Erika Shinohara som ofta berättar för sina vänner om sina romantiska och sensuella utflykter, trots att hon egentligen är en oskuld full av okunskap. För att stärka sina historier påstår hon att en kille hon har på bild på sin telefon är hennes pojkvän men det visar sig självklart att de båda går på samma skola. Nu är Erika tvungen att övertala Kyouya Sata, som killen heter, till att bli hennes låsaspojkvän. Vad Erika inte vet är att trots Satas fina yttre är en väldigt mörk och sadistisk person som börjar utnyttja Erika genom att behandla henne som sitt husdjur.
Premiär: Okt 2014

Trinity Seven

Trinity Seven
Action, comedy, fantasy romance. Kasuga Arata lever ett normalt liv I en normal stad tills det en dag dyker upp en svart sol på himlen. Han möter samma dag en magiker som erättar att den svarta solen redan orsakat att staden ödelagts och gått under och att Aratas liv återskapades på magiskt väg. Nu är det upp till Arata att luska ut vad som egentligen är på gång…
Premiär: Okt 2014

Shirobako
5 tjejer jobbar inom animeindustrin och animen följer deras jakt på sina drömmar och de dagliga problem de möter.
Premiär: Okt 2014

Sanzoku no Musume Ronja
Studio Ghiblis version av Ronja Rövardotter.
Premiär: Okt 2014

Shigatsu wa Kimi no Uso
Drama, shonen, romance.  En anime som handlar om music, vänskap och kärlek och kanske framför allt om att komma över gamla sorger som man annars bara flyr ifrån.
Premiär: Okt 2014

Gugure! Kokkuri-san

Orenchi no Furo Jijō
Vad skulle du tänka om det plötsligt flyttar in en merman (manlig sjöjungfru) i ditt badkar? Det är det problem som Tatsumi ställs inför i denna lite udda shojoserie. 
Premiär: Okt 2014

Gugure! Kokkuri-san
En liten flicka råkar framkalla Kokkuri-san, en lägre stående spöke från japansk mytologi. Kokkuri-san tänker först hemsöka flickan som straff för att hon framanat honom men blir snart förskräckt över bland annat hennes dåliga måltider bestående av snabbnudlar. Han bestämmer sig istället för att hemsöka henne för att skydda henne.  
Premiär: Okt 2014

Källa för bilder och info: myanimelist.net, animenewsnetwork.com