2013-11-17 10:10 #0 av: AnnaMoonshadow

Är du animefantast och bara älskar shonenserien One Piece? då ska du bege dig till köpcentret PARCO PART 1 i Shibuya, här ligger nämligen Mugiwara Store, butiken med allt man kan behöva från One Piece.

Bildkälla: Otakumode.com

På den översta våningen i PARCO PART 1 hittar du den underbara butiken. Utrymmet är begränsat men du kan ändå hitta allt du behöver och lite till när det kommer till One Piece: T-shirts, nyckelringar, godis och figurer är bara några av de varor som finns här. Allt med dina favoritkaraktärer på och allt till någorlunda bra pris. Billigare än vad vi skulle få ge för det här i Sverige i alla fall. Dessutom ska man vara beredd att trängas med glädjestrålande barn, speciellt vid speciella evenemang.

Källa: privat

För att hitta butiken behöver man lite tur och lite skicklighet då butiken inte ligger på huvudgatorna i Shibuya. För enkelhetens skull har vi lagt till adressen på vår google map. Dessutom kan man kika på deras hemsida för kontakt och annan info. För att se mer av butikens innehåll, se videon nedan.

Glöm inte att kika på våra andra tips när det gäller Tokyo: 

Superpotato, Akihabara

Kiddy Land, Harajuku

Oriental Bazaar, Harajuku

Ueno Zoo

Tokyo Disneyland