Anime & manga

Anime med premiär nu i sommar

2013-06-28 09:30 #0 av: AnnaMoonshadow

Såhär mitt i sommaren har många nya animeserier premiär.

Här kommer några av de serier som har premiär i början av juli. Hela listan går att hitta här


Inu to Hasami wa Tsukaiyō

myanimelist.net

Mystisk komedi om en pojke som är beroende av att läsa böcker. En dag dör han i ett rån och återuppstår som en tax och historien kretsar sedan om hans liv med den sadistiska författaren Kirihime Natsuno som ägare och oförmågan att läsa i sin nya form.

Japansk premiär 1/7 2013

 

Brothers Conflict 

Ema får 12 nya bröder när hennes papa gifter om sig och serien handlar om problemen som uppstår då hon plötsligt ska leva sida vid sida med dessa killar som inte är vana att bo tillsammans med en tjej. Som det framgår är det ett omvänt harem-senario (en tjej och massa killar) och som upplagt för både bråk, vänskap och kärlek.

Japansk premiär 2/7 2013

Free!

myanimelist.net

Den nya sportmangan att hålla utkik efter denna sommar, denna gång handlar det om simning. En grupp killar tävlade och vann i simning under sitt sista år i Middleschool och splitrades sedan när de gick vidare till High School. Men mitt i deras High School-period stöter de på varandra igen och är nu mogna att åter försöka sig på att tävlingssimma.

Premiär 3/7 2013

Love Lab 

En komediserie om hur Maki, Fujisaki Girls Academys ”student president”, som är välkänd för sitt lugn och propra och försiktiga sätt, blir påkommen av en annan elev (Riko) när hon tränar att kyssas med en kudde.  Riko inser att Maki inte riktigt är som alla tror och blir samtidigt tvingad att hålla det hela en hemlighet samt hjälpa Maki i sin ”kärleksträning”.

myanimelist.net

Även om det låter som upplagt att bli en Yuri-serie så är mangan bara klassad som komedi!

Premiär 4/7 2013

 

Rozen Maiden 

Denna serie är nu närmast en klassisk serie och i sommar kommer en ny version av animen. Jun går inte längre till skolan, han spenderar sin tid istället med att beställa hem saker online och skickar sedan tillbaka dem innan ångertiden gått ut. En dag får han ett brev med orden Ja eller Nej på, och han väljer Ja. Plötsligt dyker en låda upp och i lådan ligger en docka. Dockan börjar leva och presenterar sig som Shinku, den femte Rozen Maiden. De är nu bundna till varandra och måste strida mot andra dockor och deras medium för att slutligen bli den ultimata dockan och gå under namnet Alice.

Premiär 4/7 2013


Blood Lad 

myanimelist.net

Huvudpersonerna är vampyren Straz och spöket Fuyumi. Straz är besatt av människornas värld och när han möter Fuyumi, en före detta människa som förvirrat sig till demonerans värld och dött på kuppen, lovar han att hjälpa henne att föra henne tillbaka till livet så att han kan besöka människornas värld. En övernaturlig serie med inslag av både action och komik.

Premiär 7/7 2013

 

 

 Har ni några andra serier i listan som ni ser fram emot som vi kanske inte tog upp här?

 

 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2013-06-28 15:48 #1 av: Hoshi99

Den kommer inte ut i sommar men i oktober men jag längtar verkligen till den! 

Log Horizon

The story begins when 30,000 Japanese gamers are trapped in the fantasy online game world Elder Tale. What was once a sword-and-sorcery world is now the real world. The main lead Shiroe attempts to survive with his old friend Naotsugu and the beautiful assassin Akatsuki.

Men tack för listan! ^.^

Anmäl
2013-07-02 13:57 #2 av: Zolah

Rozen maiden! woo!

- lycka -

Anmäl
2013-08-07 10:50 #3 av: AnnaMoonshadow

Själv har jag börjat kolla både Free! och Brothers Conflict sedan jag kom hem från Tokyo eftersom de serierna fanns överallt där! De verkar helt okej tycker jag :)

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.