Nyheter & aktuella händelser

Kikis expressbud blir en live-action film

2013-04-25 21:27 #0 av: AnnaMoonshadow

Barnbokesserien Kikis expressbud (Majo no Takkyubin) skriven av Kadono Eiko och som tidigare blivit en välkänd Studio Ghibli-film är nu på väg upp mot bioduken igen, denna gång i form av en spelfilm.

Orginalhistorien, Majo no Takkyubin, består av sex böcker men det var bara den första som låg till grund för animefilmen. I den nya filmen kommer det vara de två första böckerna som utgör grunden och den planeras vara färdig till våren nästa år.

Regisören till den tilltänkta spelfilmen sägs vara Shimizu Takashi som kanske är mest känd som mannen bakom "Ju-on"-filmerna. Huvudrollen kommer spelas av Koshiba Fuka, en sexton år nykomling som blev utvald bland 500 förhoppningsfulla kandidater på uttagningarna.

Det finns rykten på att filmen kommer gå lite ifrån den stil som böckerna representerad och man kan kanske förstå det när Shimizu Takashi mest är känd för skräckfilmer. Man kan fråga sig om det kommer bli till det bättre eller sämre, vad tror ni?


Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2013-04-25 21:36 #1 av: Greigh

spännande :)

Anmäl
2013-04-28 17:52 #2 av: RinRainicorn

Omg måste se!! :D hoppas den blir bra :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.