J-pop och annan musik

No sleeves (no3b)

2011-12-14 22:49 #0 av: AnnaMoonshadow

No Sleeves är en av de "sub-grupper" som egentligen är en del av den mycket större tjejgruppen AKB48.

No Sleeves-medlemmarna är tre tjejer och kommer från AKB48's Team A. Den första medlemmen heter Haruna Kojima och är född i April 1988. Hon blev officiell AKB48-medlem i december 2005 och har sedan dess blivit en av de mer synliga medlemmarna i den stora gruppen. Hon har medverkat i alla "A-sides" av gruppens singlar och framträtt väldigt ofta i tv som representant för bandet. Hon har dessutom från år 2007 och framåt börjat utvecklat en skådespelartalang. Hennes första huvudroll var i dramaserien Coin Locker Monogatari i början av 2008 och har dessutom varit med i skräckfilmen Densen Uta.

Bandmedlem nummer två heter Minami Takahashi och är född 1991 i Tokyo. Hon belv 2005 utvald som en av de 24 grundmedlemmarna i bandet som skulle bli AKB48. Även Minami-chan har sedan 2007 försökt sig på en försiktig skådespelarkarriär, främst i dramaserier och filmer tillsammans med några andra medlemmar från AKB48, som då exempel Densen Uta som är nämnd ovan. Under 2009 blev Minami även utvald att vara gruppledare för Team A i AKB48 och har därigenom blivit en av de mest framträdande medlemmarna och hon är också en av de största representanterna för bandet.

Den tredje och yngsta medlemmen i bandet är Minami Minegishi och är född 1992. Trots att hon också är en av AKB48's ursprungliga medlemmar håller hon en lägre profil än de andra bandmedlemmarna i No Sleeves. Detta till trots har hon blivit populär för sitt söta sätt och har även hon försökt sig på skådespeleriet. Det mest nämnvärda här är kanske serien Mendol, Ikemen Idol.

No Sleeves började släppa sina egna singlar under 2008, först ut var låten 3seconds och sen har det rullat på. I skrivandets stund har bandet nio singlar ute och en till på väg nu i December. Den låt som hittils räknas till deras största hitlåt måste vara Answer.

 

bildkälla: http://www.no3b.net/

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2012-01-16 11:12 #1 av: AnnaMoonshadow

Pedicure day - No Sleeves

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.