Japan.ifokus.se

Tävling: Vinn snygga böcker!

2011-07-27 06:37 #0 av: Yossi

Då var det väl dags för en liten tävling, tycker ni inte? ^^ Nu har du chansen att vinna två snygga anteckningsböcker lagom till skolstarten! Allt du behöver göra är att skicka ett fint skolminne relaterat till Japan.

För de flesta av oss är det snart dags för skolan igen!
Cool och fräsch efter ett (förhoppningsvis) utvilat sommarlov. Nya kläder, vässade pennor men framför allt nya anteckningsböcker! Vi på Japan.iFokus lottar nu ut två snygga anteckningsböcker åt två grymma medlemmar! Är du en av dom?

Tävlingen:
Allt du behöver göra är att skicka ett roligt minne som hänt dig eller dina kompisar i skolan relaterat till Japan (kultur, hobby, geografi, intresse). Kanske om en redovisning som inte gick bra eller när du fann An Café under en lång lunchrast? Grubbla på och skriv ner något du minns och maila över det, ingen gräns på textlängd så heja, heja!

Priset:
Första pris är en 160 sidor tjock anteckningsbok med popidolen Miku Hatsune som omslag. Jättesnygg! Med linjära papper i storlek A5 och limbunden rygg är den perfekt för långa anteckningar.
Andra pris är en spiralbunden gul anteckningsbok i A4 format med två otroligt söta modeller på framsidan (tappade namnen på dom förlåtförlåt). Med rutad insida av 80 blad är den enkel att t.ex skriva ner matteformler i eller rita snygga figurer.

Datum för inlämning:
Sista inlämningsdagen infaller 1:a Augusti (några dagar innan Närcon) så det är lite snabba ryck som gäller. Ditt bidrag skickas som mail till medarbetaren Yossi på yossi_wong@hotmail.com
Vinnaren kontaktas den andra Augusti.


Var inte rädd för att fråga om något verkar oklart!


がんばってね (>w<) Ganbatte!!

Anmäl
2011-07-27 06:47 #1 av: Yossi

Oj, bilden kom inte med >_o here we go!
Den gula anteckningsboken är lika stort som ett vanligt papper,
medan den svarta är lika stor som ett halvt. Låt er inte luras av mina
skickliga fotoskills.. "-w- Dom är mycket snyggare i verkligheten!

Anmäl
2011-07-29 22:21 #2 av: Zolah

Vad spännande :O se om jag kan komma ihåg nåt minne, anime osv är rätt dött här ._. ;; *ensam otaku i norr*

Anmäl
2011-07-31 00:41 #3 av: Yossi

Skriv om det! :D Hur kunde du bli otaku om det är så tomt i norr? Hur fann du intresset? Eftersom jag är bortrest för tillfället har jag förlängt tävlingen till den andra Augusti - kämpa på!!

Anmäl
2011-07-31 20:09 #4 av: Zolah

storsta problemet ar att hitta nat som har med skola ocksa, men jag kan forsoka dock ha overseende med att jag inte anvander alla svenska bokstaver, ar i england och busar.

Anmäl
2011-08-03 11:32 #5 av: Yossi

Tävlingsvinnarna har kontaktas! :D
Tack för alla fina bidrag allihopa, texterna var fina och unika i sig men tyvärr så kunde vi bara ha två vinnare. Ge inte upp med skrivandet och drömmarna. Även om folk kan behandla 'mangafans' illa betyder det inte att ni ska sluta med något ni tycker om. Stå stolt för att vara er själva, ni kommer inte ångra er ^^ tack ännu en gång!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.