J-pop och annan musik

AN CAFE i Sverige den 19:e mars 2009!

2008-12-07 20:15 #0 av: [Tan-chan]

Bandet heter Antique Café, men förkortas till AN CAFE. Nu kommer detta färgsprakande band till Sverige återigen med nästan exakt ett års mellanrum sedan de sist var här!

AN CAFE är ett band bestående av 5 medlemar och grundades år 2003 av Bou, Miku och Kanon som träffades på en Internet-sida. I dag består bandet av Miku (sång), Takuya (gitarr), Kanon (bas), Yuuki (keyboard) och Teruki (trummor). Nu har dock Bou (på gitarr) hoppat av bandet och har ersatts av Takuya.

Den 15:e mars 2008 hade Finland äran att vara först i den västerländska världen att ta emot detta band vars världsturné hette Nyappy Go Around The World, och där såldes biljetterna slut ett dygn efter släppet. I Sverige såldes biljetterna slut 3 veckor efter släppet, och den 16:e mars spelade bandet i Fryshuset i Stockholm.

Missa inte detta färgsprakande band då de stannar till i Sverige på sin nya turné "NYAPPY GO AROUND THE WORLD II -Harajuku Dance Rock Night-", som kommer äga rum på Tyrol, Gröna Lund, i Stockholm den 19:e mars 2009! Biljetter kan ni köpa hos Skrikhult.

Bandets officiella hemsida

Anmäl
2009-06-19 17:31 #1 av: [VictoriaR]

Den konserten var jättebraa :D NYAPPY ! <3

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.