2008-11-27 13:28 #0 av: ParaKiss

Hejsan och varmt välkommen in hit till Japan ifokus sajten! En samlingsplats för otakus, och Japan fans. Här kan ni diskutera det mesta om och runt om Japan, få tips, fakta, mm.

Annie heter jag och här på ifokus kallas jag Parakiss. Jag är värd för Japan.ifokus och även värd för djurhem.ifokus. Jag är en 22 årig tjej (född -86) och bor i lilla staden Bollnäs som ligger i Hälsingland.

Jag har haft ett stort Japan intresse som jag har nu haft ett bra tag nu, och en hel del runt om det så som anime, manga, språket japanska, japansk musik, mm. Men starten utav mitt Japan intresse är när jag började kolla på animen som gick på TVn osv. Sen så har det utvecklat sig. Och nu så drömmer jag om att åka till Japan och plugga japanska. Och vem vet, kanske trivs där borta så mycket så man skaffar jobb där och bosätter sig där. =) Tycker det är jätte roligt och intressant det mesta som rör sig om Japan.

Jag saknade en ifokus sajt där det handlade om Japan, anime, manga, osv. Eller en plats överhuvudtaget på nätet där man kan samla sina kompisar som har samma intresse och träffa mera folk som har samma intresse, och där man kan skriva allt möjligt om och ifrån Japan.

Här inne på Japan ifokus ska vi kunna prata (i trevlig & glatt ton) om allt möjligt ifrån och om Japan. Ge ut nyheter, artiklar, fakta och tips, träffa nytt folk, prata om konserter, konsert resor och kanske hitta kö kompisar, annonsera, mm.

Alla är varmt välkommen in hit till Japan ifokus. Där det är och kommer att förhoppningsvis bli en intressant, roligt och trevlig samlings plats. =)

Om ni har nå artikel, fakta, eller något annat du vill bidra med till våran artikel arkiv så är det välkommen. Även bilder me och ifrån Japan önskas. Hör bara av dig så fixar vi det =)

Jag vill även be om ursäkt för felstavningar som kommer säkert att finnas här och där ifrån mig, då jag har lite skriv svårigheter.

På sidan Forums Förklaringar hittar ni då förklaringar för varje forum. Så att ni kan lägga inläggen på passande sida, eller om ni kanske bara undrar vad sidan handlar om.

Inne på sida Regler kan ni se regler för detta forum. Följ gärna dem så att vi får en sån trevlig ifokus sajt som möjligt =).

Om det är något så hör gärna av dig! Antingen i forumet eller pma mig eller till någon av våra medarbetare.

Stort Tack till medarbetare som ställer upp för att hjälpa till!

Även tack till artikel skrivarna som hjälper till med artiklarna. :)

Och såklart alla medlemmar och ni som är in hit och skriver och håller forumet levande. Stort tack!

Hoppas att detta forum blir bra.

Ha en trevlig titt och sprid gärna ut om forumet! =)

Om ni länkar till våran ifokus sajt så länkar jag er med mer än gärna.

Mera om Japan.ifokus hittar ni inne på sidan: Om sajten

mvh
Japan.ifokus