J-pop och annan musik

Miyavi i Stockholm den 24:e sep!

2009-06-19 13:45 #0 av: ParaKiss

För andra året i rad kommer denna fantastiska artist att spela i Sverige. Denna gången den 24:e september på Arenan/Fryshuset i Stockholm. Vi på Japan.iFokus är överlyckliga över detta besök! Klicka in för mer information!

Den 28 åriga (född: 1981-09-14) japanska visual kei artisten Miyavi (Hans riktiga namn: Takamasa Ishihar) Miyavi var tidigare medlem i gruppen Dué le quartz, där han spelade gitarr under namnet Miyabi.

J-Glam är hans nuvarande egna bolag, J-glam - Japanese Glamorous. Men han hade tidigare kontrakt med PS Company precis som många andra rockband som ni säkert kanske känner igen så som: The Gazette, Alice Nine, Kagrra och Kra.

Sedan en tid tillbaka spelar Miyavi med ett supportband som kallas Kavki Boiz.
Han spelar även sedan maj 2007 i bandet S.K.I.N tillsammans med Yoshiki (X-Japan's Yoshiki), Gackt och Sugizo.

Hans produktion varierar mellan väldigt många typer av musik bl.a. jazz, rock, pop och spansk musik. Den 1 juli 2008 spelade Miyavi för första gången i Sverige. Konserten hölls på Tyrol i Stockholm. Biljetterna till konserten sålde slut på bara några timmar.

Men nu är det dags igen!

Torsdagen den: 24 september 2009

Spelar han ännu en gång till i Stockholm. Som för mig och för många andra är det väldigt efterlängtad sen han spelade i Stockholm sist, som blev ett minne för livet.

Men denna gång kommer han att spela på Fryshuset - Arenan (Mårtendalsgatan 2-8 129 06, Stockholm, Sverige).

Biljetterna släpptes den 8 Juni och kostar 350 kr plus service avgift.

* Mera om biljetterna och om konserten kan ni hitta på: http://www.livenation.se/event/3504/Miyavi-tickets


Nu så tänkte även vi ifrån Japan.iFokus självklart vara på plats!

Vi tänkte komma till Stockholm dagen innan (den 23e september) tidigt för några, och sedan den 24e så tänkte vi stå nästan hela dagen för att köa och för att komma långt fram till scenen. Vi åker hem igen den 25e senare mot kvällen (allafall några som jag vet^^). Och vi tänkte övernatta på vandrarhemmet CBP. Överbliven tid dagen före och dagen efter så kan man gå runt i affärerna och shoppa. mm.

För den eller dom som vill får jätte gärna haka på oss. Antingen bara köa tillsammans och gå på Miyavi konserten. Eller att övernatta tillsammans med oss och gå på Miyavi. Vad är det man säger? Ju flera man är. Desto roligare! =)

Om du är redan nu sugen på att haka på oss. Så säg till och var med och planera, eller bara haka på ändå. =) Vi kommer att alla betala & boka tillsammans sedan för vandrarhemmet. För den som vill vara med och sova tillsammans på vandrarhemmet.

En natt på vandrarhemmet kosta 230 kr i sovsal. Vi bokar vandrarhemmet i slutet på augusti när alla har fått lön. 24:e augusti är sista anmälningsdagen om ni vill haka på med oss.

Jag hoppas att ni joinar oss!! =)

mvh
Stupid Bitch

Anmäl
2009-07-02 21:26 #1 av: -Cissi-

jag ÄLSKAR honnom o jag ska gå på konserten han är min idol sen ever jag ä så JÄVLA lycklig SkrattandeSkrattandeSkrattandeSkrattandeSkrattande MOHAHAHAHAHAHAHA

 

 

 

PS ny här Glad bra första tråd ja hitta

Medarbetare på Chinesecrested ifokus. What is it that love does to a woman? Without she only sleeps: with it alone, she lives .

Anmäl
2009-07-31 21:55 #2 av: mauwlin

Whoa =D=D=D miyavi är bääst! (är det okej om man hakar på? eller är det försent?)

Anmäl
2009-07-31 22:17 #3 av: [Tan-chan]

#2: Du får gärna haka på med oss från Japan iFokus! Ju fler desto roligare! (^0^)

Anmäl
2009-07-31 22:23 #4 av: mauwlin

jäääj, goodie =D

Anmäl
2009-08-16 14:18 #5 av: [Tan-chan]

Har uppdaterat lite priser för vandrarhemmet och sista anmälningsdagen om det är så att fler vill haka på med oss. (^_^)

Anmäl
2009-09-22 22:58 #6 av: [Tan-chan]

OBS! Spelningen är flyttad till Klubben enligt arrangören!

Anmäl
2010-07-09 13:28 #7 av: [cassie94]

gud jag sitter här och får panik snart  måste få biljett till miyavi snälla hjälp mig någon

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.