2009-08-03 22:51 #0 av: [Tan-chan]

Inoue Joe är en pop/rockare som definitivt bringar glädje med sina låtar. Många Naruto-fans hajar kanske till vid namnet? Om inte så är det Inoue Joe som har gjort det fjärde introt till animen "Naruto Shippuuden". Nu är han återigen tillbaka med en ny singel! Klicka in för hela recensionen!

Untitled-1.jpg

Hans senaste singel släpptes den 22:a juli i år (2009), och är en solklar energiknippe till singel! Själva artisten är också en energiknippe och har en behaglig röst att lyssna på.

Hans singel innehåller tre spår:

01 - GO?
02 - WHAT IS YOUR NAME?
03 - JINKOUEISEI

Den första låten "GO?" är en blandning mellan elektropop och rock. Låten är en glädjespridare och får en att vilja hoppa upp och ner tillsammans med takten. Kanske några helgalna piruetter hör hemma till denna låt med då den ger en sådan härlig dopamin-chock.

Andra låten "WHAT IS YOUR NAME?" är en behaglig jazz/pop-låt fylld med lättsamhet. Även om denna låt är den svagaste i singeln är den ändå inte dålig. Istället är det en låt som får en på busigt humör. Lustigt nog påminner denna låt mig starkt om första låten i första soundtracket till animen "Junjo Romantica".

Tredje låten "JINKOUEISEI" är en halvlung låt med starka refränger och har en seriösare känsla än de två första. Låten passar perfekt som sista låt då den lugnar ner en från dopamin-chocken och det busiga humöret så att risken för att man ska busringa hos grannarna minimeras.

Singeln är bra balanserad med en skojig, en busig och en lugn låt. Finns inte mycket negativs att säga om denna singel, men jag drar av lite poäng för "WHAT IS YOUR NAME" då det känns lite fel att den kommer direkt efter första låten. Samt att låten är en aning larvig.

Jag ger denna singel fyra stjärnor av fem!

????

(Visst är videon till "GO?" störtskön?!)