2010-01-28 14:21 #0 av: [Tan-chan]

Den 27:e januari 2010 släppte den japanska rockgruppen Abingdon Boys School ett nytt album vid namn "ABINGDON ROAD". Kika in för att läsa recensionen!

Untitled-1.jpg

Den 27:e januari i år (2010) släppte bandet Abingdon Boys School ett nytt och väldigt efterlängtat album. Albumet innehåller 14 låtar, däribland låtar från deras senaste släppta singlar, så som "From Dusk Till Dawn", "JAP" och "STRENGTH".

Låtlista:

01 - STRENGTH
02 - PINEAPPLE ARMY
03 - and I love...
04 - JAP
05 - SOUEN feat. BASI, Sakkon, FUNKYMIC from Insist
06 - Shiosai
07 - From Dusk Till Dawn -INCH UP-
08 - Siren
09 - BLADE CHORD
10 - Kimi No Uta
11 - Sweetest Coma Again
12 - Gold Eclipse
13 - Valkyrie -Lioleia Mix-
14 - nocturne

Låtarna i albumet varierar väldigt mycket, men ändå håller låtarna samman i något som jag vill kalla klockren "Abingdon Boys School"-anda. Detta gör så klart att varje låt är intressant eftersom man inte matas på med samma sak om och om igen.

Nishikawas sångröst håller sin magnifika standard med, vilket får en att drömma tillbaka till konserten de hade i Sverige på Klubben i Stockholm den 6:e november 2009.

Dock kan jag klaga på början till låten "From Dusk Till Dawn -INCH UP-". Låten i sig är vackert gjord, men bandet har lagt till en ny början till låten i form av akustisk sång och gitarrspel. Detta fick mig att reagera en aning negativt eftersom det inte lät bra i mina öron. Singelversionen av låten var bra som den var, och denna början var onödig att lägga till vilket drog ner på låtens kvalitet.

Min favoritlåt i albumet?: SOUEN feat. BASI, Sakkon, FUNKYMIC from Insist.

Albumet får 4 stjärnor av fem möjliga.

????