Anime & manga

Fullmetal Alchemist: Milos no Sei-Naru Hoshi

2010-11-16 23:40 #0 av: AnnaMoonshadow

Fullmetal Alchemist: Milos no Sei-Naru Hoshi är det bekräftade namnet på den kommande Fullmetal Alchemist-filmen som kommer till de japanska biograferna nästa sommar.


Fullmetal Alchemist är en världsberömd manga skapad av Hiromu Arakawa och har redan kommit i två olika upplagor av animer, Fullmetal Alchemist och Fullmetal Alchemist: Brotherhood (51 respektive 64 episoder).

Kort och gott handlar serien om två bröder, Edward och Alphonse som är ute på jakt efter den legendariska "De vises sten" (Philosopher's stone). Filmen som nu är på väg ska bygga vidare på Fullmetal Alchemist: Brotherhood.

Handlingen då? På den officiella hemsidan kan man bland annat läsa:
"Edward Elric and his younger brother Alphonse - tossed by the waves of destiny, the two are still on their journey...."

Alltså, fler äventyr! Det kan väll bara bli bra, eller vad tycker ni?

Källa: Animenewsnetwork

 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2010-11-17 00:15 #1 av: Nordqvist

Woooahh!!! <3 Jag grät när jag såg sista avsnittet... mest för att det var slut... haha! ta mig f*n en av de bästa serierna ever!!

Anmäl
2010-11-18 08:16 #2 av: [Wildglow]

FMA äger typ, sista episoden är så sjuukt fin *-*

Anmäl
2010-11-18 16:56 #3 av: [Tan-chan]

Jag har inte sett Brotherhood-serien. Är den bättre än den första? Vet inte om jag ska våga kolla på den ifall den förstör den första serien för mig, för jag tyckte mycket om den. (^_^,) Har hört att storyn är annorlunda?

Anmäl
2010-11-18 22:30 #4 av: Nordqvist

Den ska ju följa mangan, men den tar ju slut så det gör den inte.... haha! Jag har inte läst mangan än så jag kan inte säga om du förstör serien eller inte men jag tycker handlingen var bra och spännande!!

Anmäl
2010-11-19 12:52 #5 av: [Tan-chan]

Oki, kanske ska våga kolla på den då. Haha! Har lite animetorka nu...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.