Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Övrigt

Tokyos luft, avgaser?

2015-07-26 00:14 #0 av: luckydragonriderkin

Hej!

Jag är i Japan just nu (Tokyo) och har varit här i nästan fem dagar. Jag märkte på dag 3 att jag började bli hes och är det fortfarande.
Kan detta bero på avgaserna? Eller är det bara en förkylning.

Jag har inte ont direkt, mest bara hes. Låter som jag är värsta rökaren eller något och det är jag verkligen inte... (= _=)

Anmäl
2015-07-26 08:20 #1 av: Skymning

Kan nog vara en vanlig förkylning. Det är varmt ute och alla ställen man går in på har AC och svinkallt. Kroppen fixar inte riktigt det där.

 **************************
Heter det De eller Dem?

Anmäl
2015-07-26 20:55 #2 av: EllenAlicia

jo så kan de vara :) en person som bor ute på landet i usa tappar ofta hans röst och hostar mycket när han åker till la och london 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.