Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Japans musikscen

meltia

2015-05-07 12:19 #0 av: AnnaMoonshadow

meltia är en japansk tjejgrupp som gjorde sin debut i oktober 2014. Från början var de sju medlemmar men har förlorat en så är för närvarande bara sex stycken.  Gruppmedlemmarna är klädda som lolitor och deras musik och videos fokuserar på söt dans och försöker förmedla fantasi och magi, teman som också är rätt vanligt för lolitastilen.  

Gruppen är ännu inte jättekänd men har ändå fått uppmärksamhet, speciellt från människor utanför Japan som finner stilen och låtarna gulliga och intressanta. 

Jag bifogar en av de videos de publicerat på sin youtubekanal så ni får lyssna på en av deras låtar. 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2015-05-09 15:53 #1 av: sweetgum

Tror jag hört låten någonstans. Mysig!

Medarbetare på Sydkorea iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.