Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen

Konvent

2015-04-08 17:23 #0 av: SaraU

Är det någon här som har någon bra koll hur man fixar ett konvent? Har en bit till konvent där jag bor och önskar att ha något lite närmare. Jag bor utanför Sandviken i Gävleborgslän. Har tidigare hållit i ett spelkonvent på mitt förra jobb så själva planeringen har jag koll på.

Anmäl
2015-04-10 08:02 #1 av: AnnaMoonshadow

nja, jag har inte helt koll. Men andra frivilliga som också vill hjälpa till är nog en bra början. Därefter gäller det att hitta en lokal + ev. sovsalar som passar och då kolla upp hur många människor man får vara där, vad det kostar m.m.. Sen kommer planeringen av aktiviteter och sånt. Jag vet också att man också ska informera polis och brandkår att människor kommer vara på platsen.  

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2015-04-11 12:47 #2 av: SaraU

okej, undrar jag om man kan hitta några här som skulle vilja hjälpa till. är lite dålig på hur man hittar folk :p

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.