Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Anime & Manga Artiklar, nyheter och skvaller! Cosplay Film och serier Japan - Land och kultur Japanska - Hjälp med översättning Japanska språket Japan.ifokus Japanskt mode Konvent, event och konserter Kpop och Korea Köp/sök/sälj/skänkes/bytes Länkar Mat, dryck och recept Musik Off Topic TV/data-spel Övrigt
Konvent, event och konserter

NärCon Sommar 2015

2015-03-24 20:25 #0 av: hannalh

Hej, det var ett tag sen nu hahah.

Igår började ju biljetterna till NärCon Sommar 2015 säljas, och jag har beställt och undrar om några andra ska dit/funderar ( även om det är rätt klart att ni ska åka, haha )

Jag har även några andra frågor. Detta är första året jag åker och jag undrar om ni kan ge mig lite tips om vad jag ska tänka på och vad som är viktigt. Och så undrar jag även vad NI tänker cosplaya där ;D

Anmäl
2015-03-24 21:29 #1 av: DiamondIce

Åhh jag funderar på att åka, men misstänker att det kommer krocka med jobb Ledsen

Sajtvärd för Furry Paws

Medarbetare på Japan och Goth

Anmäl
2015-03-25 06:49 #2 av: AnnaMoonshadow

#0 har du varit på andra konvent tidigare? annars kan det vara värt att kika på t.ex. den här artikeln.  En sak som kan vara värt att tänka på när man ska på just Närcon är att kolla upp bussarna i Linköping om man inte åker bil. Konventsområdet ligger liksom utanför centrum och många åker buss in till stan och till tågstationen för att slippa släpa väskor och gå långt. 

Att kolla schemat innan man åker är också ett måste, då kan du skriva upp tiderna för de saker som du MÅSTE se. Det händer så mycket under Närcon att det finns risk att du missar saker annars. 

Jag vill gå i sommar men jag befarar att jag jobbar den helgen, det får jag inte veta i början av juni, så blir inga biljettköp innan dess. Har jag tur kan jag i alla fall åka över någon dag! Det håller jag iaf tummarna för. 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.