Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Övrigt

Presentation

2015-01-16 00:55 #0 av: [VGN]

Hej!

Jag vet inte om detta är rätt sajt för mig, kan testa och se iaf GladJag kan inte säga att jag är en nörd eller är ett hängivet fan av Japan, däremot finns det en del jag gillar. Anledningen till att jag gick med här är att jag nyligen fått upp ögonen för visual kei och experimenterar en del med kläder och smink.

För övrigt består mitt liv - och mina intressen av veganism, böcker, inredning och dans. Fråga gärna om ni vill veta mer så ska jag svara med bästa möjliga förmåga.

Tudeluu Skrattar

Anmäl
2015-01-16 08:34 #1 av: AnnaMoonshadow

Välkommen hit! hoppas du ska trivas! Vi pratar om väldigt mycket olika saker här på Japan och däribland musik och mode. Du är välkommen att skapa trådar i ämnen du är intresserad av så ska vi se till att du hittat rätt Glad

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.