Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Japans geografi, historia, kultur

Marsmallow girls!

2014-06-16 21:40 #0 av: AnnaMoonshadow

Såhär på kvällskvisten stötte jag  den här texten om en modetrend i Japan som går ut på att tjejer får vara mulliga och söta, något som helt gått mig förbi. Flickorna brukar kallas marsmallow girls, bara namnet låter ju urgulligt! För en kvinna som mig som är något större än normen så tyckte jag det här var riktigt roligt att läsa. När jag var yngre brottades jag mycket med en negativ inställning riktat mot mig själv och mitt utseende, något jag dock till viss del kommit ifrån när jag blivit äldre och klokare. Därför tänkte jag sprida den här trenden lite vidare, och visst är tjejerna söta? 

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2014-06-20 00:23 #1 av: KaiPon

Stolt Marshmallow girl här! ;)

Är inte heller i "norm"-storlek, och blivit mobbad för det i skolan.

Fun fact; en av mina mobbare som kallade mig fet var dubbelt så stor som jag. <.<

Just a Block Party MonstAr with a Heart of Gold on this Blue Planet
http://vizualfreakkaipon.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.