Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Anime & Manga Artiklar, nyheter och skvaller! Cosplay Film och serier Japan - Land och kultur Japanska - Hjälp med översättning Japanska språket Japan.ifokus Japanskt mode Konvent, event och konserter Kpop och Korea Köp/sök/sälj/skänkes/bytes Länkar Mat, dryck och recept Musik Off Topic TV/data-spel Övrigt
Japanskt mode

Snälla hjälp?

2014-05-04 09:31 #0 av: unicornbat

Alltså, ni alla vet vem Jenziih är. Det är jag ganska säker på, men nu behöver jag liiite hjälp här.. Om någon här är bra på hårstyling osv, hur gör man denna frisyr? Tacksam för svar

Anmäl
2014-05-04 15:52 #1 av: AnnaMoonshadow

Hmm... Du kommer säkerligen behöva en kam, hårspray, en plattång och någon form av vax eller fixerande gelé. ta små sektioner av håret, så som du vill ha dina "spikes" och kamma försiktigt mothårs så att partierna delar på sig och du får in lite volym i botten. Platta en sektion i taget så du får dem raka och starka. Här kommer hårspayen in i bilden. Därefter använder du vaxet för att tydliggöra spikesen, klumpa samman i lagomt tjocka spikes.


Det är svårt att helt och hållet vägleda genom text, mycket handlar om att testa sig fram. Det finns dock väldigt många bra videos på youtube om hur man kan stylea visuel kei/jrock-hår, vi har en del i vår spellista på youtbe t.ex. Jag slänger med en video här i inlägget också. Hoppas du har fått lite vägledning av det här Glad Lycka till!

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl
2014-05-04 22:33 #2 av: Calcifer

Ingen aning om vem den personen är, men lättast är typ att klippa "pottfrisyr" och sedan styla det med en otrolig mängd vax och dylikt.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
私はすごいジェダイです。


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.