Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Anime & Manga Artiklar, nyheter och skvaller! Cosplay Film och serier Japan - Land och kultur Japanska - Hjälp med översättning Japanska språket Japan.ifokus Japanskt mode Konvent, event och konserter Kpop och Korea Köp/sök/sälj/skänkes/bytes Länkar Mat, dryck och recept Musik Off Topic TV/data-spel Övrigt
Off Topic

Liverapportering!

2014-03-04 14:25 #0 av: Calcifer

Hej alla glada medlemmar! Jag tänkte starta en tråd för liverapportering, om man har en bild relaterat till tråden man vill dela med sig via mobilen t:ex, som kanske inte riktigt passar i någon av de andra trådarna men som man ändå vill att andra användare ska få se. Jag fann mig själv t:ex i Shibuya idag och såg en rolig skylt som jag ville dela med mig men kunde inte hitta någon lämplig tråd. Och det känns onödigt att göra en massa nya trådar varje gång man ser något kul/spännande/gott/etc.

Kanske man besöker ett sushi ställe och vill dela med sig av en snabb bild bara, eller så. :)


Ber om ursäkt om det blir så att jag slänger in många bilder här från mobilen, men som boende i Tokyo så ser man ofta rätt mycket spännande!

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
私はすごいジェダイです。


Anmäl
2014-03-04 23:16 #1 av: [PeterWem]

0,19 µSv/h på Fukushima station för två dagar sedan. I Tokyo låg strålningsdosen på hälften. Förvånande lågt tyckte jag.

Anmäl
2014-03-05 05:09 #2 av: Calcifer

Jag äter lunch i klassrummet innan vi börjar, bjuder på en livebild av klassrummet. :)

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
私はすごいジェダイです。


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.