Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Japansk design, mode, arkitektur, compact living

Bomullstyg till Yakuta/Yukata

2012-11-02 16:01 #0 av: LinaN

Letar efter en butik som säljer fina bomullstyger som lämpar sig till att sy Yakuta/Yukata. Har hittat en sida som heter Mrsbao.se men det vart rätt begränsat och det mesta vart väldigt barn-vänliga tyger med bambi och liknande.

Jag letar efter mer traditionella mönster och utseenden med sakkura, liljor, påfåglar, drakar och liknande, eller helt enkelt geometriska mönster med prickar, fyrkanter osv. Helst inga kanji-mönster.

finns också en som säljer tyg från Japan på tradera, men det är bara 50x100cm bitar så det räcker inte alls långt för att sy en hel yukata.

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2012-11-02 16:24 #1 av: Aily

Jag skulle nog fråga Jokaso om jag var du. Hon syr sådant där.

Projekt Kimono!

Lycka Till! :)

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.