Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES

[K] Black Butler/Kuroshitsuji

2012-03-06 17:44 #0 av: Mistoi

Hej! Nu är det så att jag är ett mycket stort fan av Kuroshitsuji! :3 Eftersom jag bara äger en ynka liten mangabok som är relaterad till denna serie så är jag mycket intresserad över att få köpa fler (då jag älskar både animen & det jag hittills läst av mangan!)

Så om det finns någon där ute som skulle vilja sälja/bli av med Black Butler manga så köper jag gärna till ett bra pris! Du kan kontakta mig via denna tråden eller PM ^v^

((Sen vet jag att många här kanske inte känner till mig, eftersom jag är ny här. Men seriös och intresserad är jag! :>))

Anmäl
2012-06-24 17:00 #1 av: midnattsljus

Hej!

Jag har vol 1 och 2 samt en specialvolym, alla på japanska om du är intresserad:) Alla är nya och obläddrade vol2 och specialvolymen är inplastade.

Anmäl
2012-07-05 01:42 #2 av: Mistoi

Mjo jag är intresserad! Vad skulle du vilja ha för allt? :)

Anmäl
2012-07-05 12:40 #3 av: midnattsljus

Tar 90kr/st för dem. Kan mötas upp i sthlm så slipper du frakten. Kommer också befinna mig en del i östra skåne i sommar så där kan jag också mötas upp:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.