Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Nyheter & aktuella händelser Var köpa japanska saker, godis och mat och SÄLJES Japans geografi, historia, kultur Resa till & i Japan Studera i Japan Foodies, saké, shochu, mat mm Japanska språket, studier, översättningar mm Japan.ifokus Japansk design, mode, arkitektur, compact living Konserter, konvent, event i Sverige & Japan & Världen Länkar TV/data-spel Film och serier Anime & Manga Cosplay Japans musikscen Off Topic Övrigt
Japan.ifokus

Smygreklam på iFokus

2010-12-23 17:11 #0 av: [Tan-chan]

Tyvärr har vi fått några knasiga människor in på iFokus som postar smygreklam. Dessa finns lite överallt i iFokus-sajterna. Om ni ser ett inlägg på vårt forum som tydligt inte har med Japan att göra rekommenderar jag er att ignorera det inlägget, och jag kommer att ta bort det så fort som möjligt.

Det kan vara vad som helst bakom detta och i värsta fall kan det vara någon länk till en sida som är infekterad med virus. (Facebook-viruset. Minns ni det?)

Om ni ska skriva någonting som inte har med Japan att göra i OT eller andra inlägg där det tydligt inte framgår att det är ett ärligt inlägg, skriv rubrik så att alla förstår vad inlägget handlar om. Detta för att minska problemen med smygreklam, och för allas trevnad.

Tack för mig! ?

Anmäl
2010-12-23 19:03 #1 av: Nordqvist

jag som vart riktigt intresserad av den där viagran! haha!

Anmäl
2010-12-23 19:09 #2 av: [Tan-chan]

#1: Hahaha! Jaa, man har iFokus till allt. LOL! (^_~)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.